brand clothing
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår hemsida när du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, din fakturerings- och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) för att förhindra att information från att avlyssnas.
Vårt engagemang för Privacy

Din integritet är viktig för oss. För att hålla din integritet säkrare, ger vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, vi gör det finns på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.
Den information vi samlar:
Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefon nummer, kredit- / bankkort Information. på vissa sidor kan du skicka information om andra människor. till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. i detta fall de typer av personlig information som samlas in är namn, adress, telefonnummer.

The Way We använda information:
Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen. Vi använder den information du ger om någon annan när beställning bara för att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder icke-identifierande och samlade information för att utforma vår webbplats bättre och att dela med annonsörer. till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde ut vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer . Slutligen vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan, utan också ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana obesläktade användningsområden.
Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur du kan komma åt eller rätta din information:
Du kan komma att granska alla dina personuppgifter som vi samlar in online och upprätthålla genom att skicka en skriftlig begäran till den adress som anges på Info sidan. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera faktafel i dina person identifierbar information genom att skicka en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel. för att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.
Hur du kontaktar oss:
Om du har andra frågor eller funderingar om dessa sekretesspolicy, skicka ett e-postmeddelande, eller kontakta vår kundtjänst på nätet.
Du har IP-adress: 54.242.236.164
    Abercrombie & Fitch Online , billig Polo Ralph Lauren , Abercrombie & Fitch kläder , Polo Ralph Lauren Sverige
Copyright © 2018 www.scrinium.se. Powered by Brand clothing online Sweden